Onze inzamelboxen

Onze inzamelboxen zijn leverbaar in 4 varianten en worden allen in Nederland geproduceerd. Hiervoor werkt Fashion to Fiber samen met de Useless Studios® en Planq®, beiden Nederlandse innovatieve en duurzame ondernemingen. De collectie Wasteless© inzamelboxen van Useless Studios zijn vervaardigd uit duurzame materialen en leverbaar in 3 varianten. De inzamelbox van Planq is voorzien van het innovatieve .Rezign® Veneer

Al onze inzamelboxen zijn voorzien van een speciale zakhouder waarin onze inzamelzakken gehangen kunnen worden en zijn leverbaar met een unieke gepersonaliseerde tekst en branding.

Wasteless 01

Basic inzamelbox

Materiaal:
Duurzaam graskarton

Hoogte  1.370 mm
Breedte  400 mm
Diepte   400 mm

Levertijd: ca. 2 weken

 Prijs: v.a. €79,-

 

Wasteless 02

Premium inzamelbox

Materiaal:
Metaal (staal) | Kunststof (minimaal)

Hoogte  1.320 mm
Breedte  400 mm
Diepte   400 mm

Personalisering mogelijk:
Poedercoaten | Sublimatie | Signing

Levertijd: ca. 4-6 weken

 

Prijs: v.a. €285,-

Wasteless 03

Designer inzamelbox

Materiaal:
Metaal (staal) | Kunststof (minimaal)

Hoogte 1453mm
Breedte 350mm
Diepte 350mm

Personalisering mogelijk:
Poedercoaten | Sublimatie | Magneetsticker deksel

Levertijd: ca. 4-6 weken


Prijs: v.a. €545,-


De Planq®-box

Het inspirerende Rezign® Fineer wordt gemaakt van textielafval, zoals oude denim, legerkleding, pakken en witte denim. Maar ook uit biobased vezels, zoals vlas, hennep en jute koffiezakjes. De vezels worden eerst in kleine stukjes versnipperd en vervolgens tot vilt gekaard. Het vilt wordt uiteindelijk met een biologisch afbreekbaar bindmiddel van aardappel- of maïszetmeel tot een hard fineer geperst. Een gerecycled fineer dat zich perfect leent voor nieuwe high-end producten.

 

 

 

Inzameling & recycling van

Garens, stoffen en nieuwe producten

Van de garens wordt kleding gemaakt maar bijvoorbeeld ook handdoeken, bedlopers, dekens en dweilen. De vezels worden gebruikt in nieuwe producten zoals meubels (van Planq®), tassen en als grondstof voor de papierindustrie. Non-wovens worden bijvoorbeeld verwerkt tot akoestische panelen, isolatie en filtermateriaal voor drainagesystemen of gebruikt in de automobielindustrie of voor viltproducten.